top of page

Sport

Sport verbroedert en verbindt, en dat is precies wat Colourful Pride Sportactiviteiten doen. Deze activiteiten bieden een veilige, inclusieve ruimte voor LHBTIQIA+ individuen om van sport te genieten.

Colourful Pride Sportactiviteiten bevorderen gemeenschapszin, respect en acceptatie, en helpen vooroordelen en discriminatie te verminderen. Wij bieden diverse sportactiviteiten voor iedereen, ongeacht seksuele geaardheid of genderidentiteit.

Kortom, deze evenementen zijn een kans om actief te zijn, diversiteit te vieren en de LHBTIQIA+ gemeenschap te ondersteunen. Doe mee en geniet van de sport!

Colourful Pride Sportdag

Een dag vol sport, plezier en verbinding!

Colourful Pride bevordert zichtbaarheid voor vrouwen en Queer personen in de sport, en bouwt bruggen tussen de Queer gemeenschap en de samenleving. Samen maken we een verschil!

Geniet van een breed scala aan sportdisciplines tijdens de Colourful Pride Sportdagen, zoals skaten, kickboksen, 3x3 basketbal en het 4x4 damesvoetbaltoernooi. Tijdens de pauzes zijn er spectaculaire optredens, live dj's en een enthousiaste host.

Er zijn ook leuke side-events voor jong en oud, dus neem de kleintjes mee en maak er een onvergetelijke dag van!

Klik hier om je aan te melden!

Purple Creative Sports Festival Event Instagram Story (Website)-3.png

The Fight Qlub

Met de kickbokslessen van The Fight Qlub leer je in een veilige omgeving zelfverdediging en boost je je zelfvertrouwen.

Je oefent basistechnieken met een partner en op bokszakken. De ervaren queer(friendly) trainers richten zich op het vergroten van je zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Deze lessen zijn vooral voor gemarginaliseerde groepen zoals zwarte mensen, mensen van kleur, trans personen, vrouwen, non-binaire mensen, migranten en vluchtelingen. Doe mee en ontdek hoe krachtig je kunt zijn!

b84f43a0-bb3b-456d-9427-634bcd1475fb_edited.jpg

STEUN COLOURFUL PRIDE

Met uw steun draagt u bij aan de empowerment in, zichtbaarheid voor en verbinding met de LHBTIQ+ gemeenschap.

Uw steun is nodig en wordt ontzettend gewaardeerd.

Donaties kunnen via bank worden gedaan of via de onderstaande donatie knop..

 Colourful Pride Nederland

NL23 KNAB 0404 1168 17

KNABNL2H

Home: HTML Embed
bottom of page