top of page

Ms.Jones

Ms.Jones is al meer dan een decennium een begrip onder lesbische en queer vrouwen in Amsterdam en omstreken. Wat begon als een kleinschalig initiatief is uitgegroeid tot een geliefd concept, bekend om haar inclusieve en levendige sfeer.

Van optredens op het Milkshake Festival tot clubavonden in heel Nederland, Ms. Jones heeft haar stempel gedrukt op de Nederlandse LBTQ+-scene. Het biedt een veilige en unieke ruimte voor queer vrouwen, inclusief bi-culturele vrouwen, om te feesten, dansen, daten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Ms.Jones creëert een gevoel van gemeenschap en viert diversiteit. Het is niet alleen een evenement, maar een community, een beweging die empowerment en inclusiviteit bevordert. Bij Ms.Jones kan iedereen zichzelf zijn zonder angst voor oordeel of uitsluiting.

IMG_1470 2.jpg
IMG_1485.jpg
IMG_1474 2.jpg
IMG_1473 2.jpg

Met meer dan een decennium aan geschiedenis is Ms.Jones dé plek voor queer vrouwen om samen te komen en te genieten. Bekend om haar energieke sfeer, indrukwekkende line-ups en uniek community-gevoel, doorbreekt Ms.Jones barrières en bouwt bruggen tussen verschillende culturen.

Ik hoop je snel te zien! -x- Ms.Jones

bottom of page