top of page

Samen tegen Borstkanker!

Deze borstkankermaand slaat Colourful Pride de handen ineen met B.O.B tegen Borstkanker NL. (black owned business) om vrouwen (en mannen) met borstkanker te steunen.

Om een steentje bij te dragen aan het Borstkankeronderzoek doneert Colourful Pride, de hele maand oktober, €1,- van elk verkochte Colourful Pride Pin aan Stichting KWF Kankerbestrijding. Jaarlijks verandert het leven van ruim 17 duizend Nederlandse vrouwen – en hun omgeving - dramatisch vanwege de diagnose borstkanker. Door de behandelingen die worden ondergaan, maar ook door de onzekerheid die de ziekte met zich meebrengt. Borstkanker is een ziekte met vele, vaak onbekende gezichten die levens ingrijpend verandert. Onderzoek blijft nodig. Voor iedere vrouw is borstkanker anders. Niet alleen qua behandeling, maar ook qua gevolgen. Van chronische vermoeidheid, seksuele problemen, hartklachten tot onbegrip op het werk en angst voor terugkeer van de ziekte. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Dat zijn jaarlijks meer dan 17.000 vrouwen. Hoewel de overlevingskansen steeds beter worden, overlijden er jaarlijks nog ruim 3.000 vrouwen aan de gevolgen van de ziekte. Ook mannen kunnen de diagnose borstkanker krijgen.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Training Kwetsbaarheid en Zelfliefde

Op donderdag 29 april vond de Engelse variant van de interactieve training ‘Kwetsbaarheid en Zelfliefde’ voor Respect2Love plaats! Wat een mooie groep mensen ❤️ We gingen dieper in op het begrip kwets

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page