top of page
shutterstock_1755580982_edited.jpg

WELKOM BIJ
COLOURFUL PRIDE

Home: Welkom

Colourful Pride 2024

Bekijk al onze Pride activiteiten!

Colourful Pride

Colourful Pride, ook bekend als "Colourful Pride – For the People," is een dynamische organisatie die veilige ruimtes creëert voor de LHBTIQIA+ gemeenschap, hun families en supporters. We richten ons speciaal op gemarginaliseerde groepen en de Queer BIPOC gemeenschap. Via diverse initiatieven en programma's bevorderen we een inclusieve samenleving, gelijkheid, acceptatie en zichtbaarheid voor de Queer gemeenschap. Een Colourful samenleving voor iedereen.

Sport

Sport verbroedert en verbindt. De Colourful Pride sportactiviteiten bevorderen gemeenschapszin en bieden een veilige ruimte voor LHBTIQIA+ individuen. We creëren meer zichtbaarheid voor vrouwen en Queer personen in de sport en bouwen bruggen tussen verschillende groepen en de samenleving. Samen maken we een verschil!

Empowerment- en Weerbaarheid Workshops

Onze workshops en panels bieden tools en kennis voor weerbaarheid en zelfvertrouwen, gericht op persoonlijke groei en versterking van gemeenschapsbanden.

Feestelijke Evenementen

Onze feestelijke evenementen bevorderen vreugde en verbinding binnen de Queer community, met een speciale focus op queer vrouwen. Ze vieren diversiteit en creëren een inclusieve en accepterende sfeer.

Ervaar de kracht van sport, empowerment en feestelijkheid met Colourful Pride!

Home: Wie wij zijn

MISSIE EN VISIE

Bij Colourful Pride staat centraal dat iedereen binnen de LHBTIQIA+ gemeenschap zichzelf kan zijn. Wij geloven dat elke persoon, ongeacht sekse, gender, etniciteit, kleur, achtergrond, cultuur of geaardheid, recht heeft om vrij en trots te leven.

Onze missie is om de emancipatie, empowerment en zichtbaarheid van de queer community te bevorderen, met een speciale focus op de BIPOC queer community en andere gemarginaliseerde groepen. Wij streven naar een wereld waar iedereen vrij en veilig zichzelf kan zijn. Colourful Pride versterkt gemeenschapsbanden, bevordert gelijkheid en ondersteunt de unieke reis van elk individu binnen de queer gemeenschap. Door samenwerking en begrip streven we naar blijvende positieve verandering.

Home: Wie wij zijn
1'1 Post 2.png

COLOURFUL PRIDE X SUPPER

A special collaboration! Celebrate love & diversity with Supper and Colourful Pride from August 1st to August 4th. Enjoy a week filled with special events. From a Colourful Dinner to an Ms.Jones Bottomless Brunch, vibrant performances and a welcoming atmosphere where everyone can be their authentic selves. Connect with friends, make new ones, and honor every color of the rainbow.

Together, let’s make this Pride Week unforgettable!

Rainbow Modern LGBT Pride Facebook Post-3.png

COLOURFUL PRIDE X MS.JONES PRIDE BOOT 2024

Een van de hoogtepunten dit jaar is de Colourful Pride x Ms.Jones Pride boot tijdens de Canal Parade 2024. 

Met de Colourful Pride Boot vieren we liefde en diversiteit en geven we extra zichtbaarheid en ruimte aan de gemarginaliseerde groepen en de bi-culturele queer vrouw. 

Wij zijn trots op onze samenwerking met Ms.Jones, een Community en Feest gericht op alle vrouwen, lesbische vrouwen, vooral bi-culturele lesbische vrouwen.

Vaar jij ook mee?

Purple Creative Sports Festival Event Instagram Story (Website)-3.png

COLOURFUL PRIDE SPORTDAG

We starten het Colourful Pride programma 2024 op zondag 21 Juli met de Colourful Pride Sportdag op Roze Kwaku!
Een dag vol sport, plezier en verbinding voor jong en oud!

Denk aan Skaten 🛼, Kickboksen🥊, 3x3 mixed Basketbal🏀 en natuurlijk het 4x4 Damesvoetbaltoernooi⚽️! Er zijn ook leuke side-events voor jong en oud, dus breng de kleintjes mee en maak er een onvergetelijke dag van!🎉

 

Schrijf nu jouw voetbal- of basketbal team in!

1.png

COLOURFUL PRIDE COMMUNITY CENTER

Join The Colourful Pride Community Center at Oscam! 

Join us for a spectacular three-day event as we transform Oscam into the Colourful Pride Community Center! We’ve curated an exciting lineup of events to foster a sense of belonging, empowerment, and community building.

Tuesday, July 24th - Panel: Consent at Pride - MSM

Wednesday, July 24th - Spoken Word & Open Mic

Thursday, July 25th - Queer Game Night | Hangout!

Don’t miss out on these joyful and empowering events.

 

We look forward to seeing you there!

shutterstock_448484386.jpg

TRAININGEN

Training Kwetsbaarheid & Zelfliefde
Het doel van de training is om een eerste stap te maken in het normaliseren van het bespreken van gevoel en het tonen van kwetsbaarheid in de LHBTIQ+ BBPOC gemeenschap. Door deze onderwerpen bespreekbaar te maken zal het gevoel van zelfliefde, zelfacceptatie en eigenwaarde te vergroten.

Tijdens deze (online) training wordt er op een interactieve manier dieper ingegaan op de persoonlijke interpretaties van kwetsbaarheid en zelfliefde. Daarnaast wordt er gekeken naar wat kwetsbaarheid inhoudt en op welke verschillende manieren je de liefde voor jezelf kan vergroten.

Training Diversiteit en Inclusie

Wat houdt diversiteit en inclusie precies in? Waar zit het onderscheid? Wanneer spreek je van gelijkwaardigheid? Hoe wordt diversiteit en inclusie in het dagelijks leven ervaren? 

Dit zijn een paar vragen die tijdens de training besproken worden en door middel van verschillende casussen en rollenspel inzicht in wordt gegeven.

Home: Diensten

EEN GREEP UIT ONZE ACTIVITEITEN

NEEM CONTACT OP MET COLOURFUL PRIDE NEDERLAND

Samenwerking en Partnerschap

Wij nodigen gemeenten, organisaties, festivals en evenementen uit om met ons samen te werken. Door krachten te bundelen, kunnen we een grotere impact maken en een inclusievere wereld creëren. We zijn ervan overtuigd dat samenwerking de sleutel is tot het doorbreken van barrières en het bevorderen van duurzame, positieve veranderingen in onze samenleving.

Doe Mee en Maak een Verschil

Bent u geïnteresseerd in samenwerking of wilt u meer weten over onze activiteiten en evenementen? Neem contact met ons op en ontdek hoe u kunt bijdragen aan een veiligere, inclusievere en rechtvaardigere wereld voor iedereen. Samen staan we sterker en kunnen we een toekomst bouwen waarin iedereen trots kan zijn op wie ze zijn.

Samen maken we een verschil. Samen zijn we Colourful Pride.

Stichting Colourful Pride Nederland

KVK 82343373

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

Home: Contact

STEUN COLOURFUL PRIDE

Met uw steun draagt u bij aan de empowerment in, zichtbaarheid voor en verbinding met de LHBTIQ+ gemeenschap.

Uw steun is nodig en wordt ontzettend gewaardeerd.

Donaties kunnen via bank worden gedaan of via de onderstaande donatie knop..

 Colourful Pride Nederland

NL23 KNAB 0404 1168 17

KNABNL2H

Home: HTML Embed
bottom of page